Hétköznapi akció 2=3

Tikkasztó meleg, hűsítő árakkal az idilli Kőszegen. Fizesse csak 2 éjszaka árát, és töltsön el három, felejthetetlen napot a középkori kisvárosban!

Kisvárosi barangolás

Nyaraljon kedvezményesen Kőszegen, a határ menti kisvárosban, és keresse fel a környék fürdőit! Bükfürdő, Lutzmannsburg és Rohonc is szeretettel várja a csobbanni vágyókat!

Hello Nyár - Nyaralás az Alpokalján

Nyaralás, pihenés, romantika... - mindez egy helyen, Kőszegen! Nyaraljon idén belföldön, és ismerje meg az ország ékszerdobozaként is ismert középkori kisvárost és természeti kincsekben gazdag környezetét! Bükfürdő, Lutzmannsburg és Rohonc is szeretettel várja a csobbanni vágyókat!

Hegyvidéki mámor

Az igazi családi kikapcsolódás! Kőszeg és az Alpokalja egy gyönyörű szeglete Magyarországnak, melyet feltétlenül Önnek is látnia kell.

Édes kettesben

Ki a legkedvesebb Önnek? Lepje meg egy különleges élménnyel! Látogassanak el hozzánk Kőszegre, és fedezzék fel a természet szépségét, a környező hegyek nyugalmát és a látnivalókat!

Tó-Part apartmanok

Mindössze 15 perces sétára a belvárostól ajánlunk kitűnő szálláslehetőséget a Csónakázó-tó partján, Kőszegen. Akik pihenni szeretnének egy kicsit távolabb a központtól, azoknak ideális helyszín a Vendégház.

Keresztkúti apartmanok

Pihenjenek a Kőszegi - hegység szívében és élvezzék a természet átható illatát! Bújjanak el a világ elől a békés, csendes erdőben!