HELLÓ ŐSZ - Őszi színkavalkád

Élvezzük együtt Kőszegen az őszi színek kavalkádját! Nincs is szebb annál, mint amikor a természet a szivárvány minden színében tündököl. Kiránduljanak a Kőszegi-hegységben, vagy fedezzék fel a környéket kerékpárral!

Hétköznapi akció 2=3

Őszi varázslatos színek és idilli hangulat, Kőszegen. Fizesse csak 2 éjszaka árát, és töltsön el három, felejthetetlen napot a középkori kisvárosban!

Orsolya-napi vásáros hétvége

Idén is megrendezésre kerül a Natúrpark Ízei, Orsolya-napi vásár. Vegyüljenek el a vásári forgatagban, ahol Kőszeg és vonzáskörnyezetének jellegzetes őszre jellemző ízeit kóstolhatják meg, úgy, mint a mézeskalácsot, különféle mézeket vagy a helyi borokat.

Hegyvidéki mámor

Az igazi családi kikapcsolódás! Kőszeg és az Alpokalja egy gyönyörű szeglete Magyarországnak, melyet feltétlenül Önnek is látnia kell.

Édes kettesben

Ki a legkedvesebb Önnek? Lepje meg egy különleges élménnyel! Látogassanak el hozzánk Kőszegre, és fedezzék fel a természet szépségét, a környező hegyek nyugalmát és a látnivalókat!

Tó-Part apartmanok

Mindössze 15 perces sétára a belvárostól ajánlunk kitűnő szálláslehetőséget a Csónakázó-tó partján, Kőszegen. Akik pihenni szeretnének egy kicsit távolabb a központtól, azoknak ideális helyszín a Vendégház.

Keresztkúti apartmanok

Pihenjenek a Kőszegi - hegység szívében és élvezzék a természet átható illatát! Bújjanak el a világ elől a békés, csendes erdőben!