Nyárköszöntő

Nyaraljon kedvezményesen Kőszegen, a határ menti kisvárosban, és keresse fel a környék fürdőit! Bükfürdő, Lutzmannsburg és Rohonc is szeretettel várja a csobbanni vágyókat!

Nyári előfoglalási kedvezmény

Siessen, hogy le ne maradjon! Idén is kivételes előfoglalási akcióval várjuk kedves vendégeinket! Foglalja le szállását legkésőbb 2017.06.25-ig, és 20% kedvezményt kap a nyári reggelis és félpanziós csomagajánlatainkból!

Kisvárosi barangolás

Kőszeg a nyári forró hónapokban is számtalan lehetőséget kínál az ideutazónak, legyen szó városnézésről, kirándulásról vagy fürdőzésről. Fedezzék fel a történelmi belvárost és kiránduljanak egyet a kőszegi hegyekben!

Erdei pihenés a Kőszegi-hegységben

A Kőszegi-hegység szívében, érintetlen erdőségek ölelésében, a várostól 15 perces autóútra találhatóak keresztkúti apartmanjaink. Ideális kiindulópontja erdei túráknak gyalogosan vagy kerékpárral, baráti társaságoknak hangulatos, nyugodt helyszín bográcsozáshoz, sütögetéshez.

Tóparti nyugalom

A kőszegi Csónakázó-tó partján kínálunk apartmanokat azon kedves Vendégeinknek, akik szeretik a vízpartot, a horgászatot, de mégis a város közelében szeretnék pihenésüket eltölteni.

Édes kettesben

Ki a legkedvesebb Önnek? Lepje meg egy különleges élménnyel! Látogassanak el hozzánk Kőszegre, és fedezzék fel a természet szépségét, a környező hegyek nyugalmát és a látnivalókat!

Keresztkúti apartmanok

Pihenjenek a Kőszegi - hegység szívében és élvezzék a természet átható illatát! Bújjanak el a világ elől a békés, csendes erdőben!

Aranykor ajánlat nyugdíjasoknak

Szeretettel várunk minden örök fiatalt, természet-kedvelőt és pihenni vágyót Kőszegre. A kisváros barokk hangulata, a Jézus szíve templom, a számtalan múzeum, a műemlékházak és apró utcácskák rabul ejtik az idelátogatót.

Fantasztikus hetes

Az igazi családi kikapcsolódás! Kőszeg és az Alpokalja egy gyönyörű szeglete Magyarországnak, melyet feltétlenül Önnek is látnia kell.

Nászút az Alpokalján

Hova is utaznának életük egyik legfontosabb eseményét megünnepelni? Várja Önöket Kőszeg, a romantikus középkori kisváros, kedves utcácskáival, gyönyörű főterével. Biztosak lehetnek benne, hogy felejthetetlen élményekkel térnek haza.