Ajándékutalvány karácsonyra

Nincs is annál szebb ajándék, mint meglepni Szeretteinket egy kis pihenéssel az év legszebb ünnepén. Vásároljon ajándékutalványt Párjának, Testvérének, Szüleinek vagy Családtagjainak Kőszeg tündéri kisvárosába!

Szilveszteri kavalkád Kőszegen

Az év utolsó napjaiban mindenki felszabadult, átadja magát az önfeledt ünneplésnek, pihenésnek. Szilveszter éjszakáján ízletes svédasztalos gálavacsorával, kellemes tánczenével és számos érdekes programmal várjuk!

Adventi varázs Kőszegen

Hangolódjanak rá az év legszebb ünnepére szállodánkban! A karácsonyi készülődés jegyében Kőszeg idén is díszes fényekbe öltözik, forralt bor illata és karácsonyi élőzene járja be a hangulatos városkát.

Pihenés a két ünnep között

Pihenjenek az Óév búcsúztatása előtt az idilli Kőszegen! Sétáljanak egyet a macskaköves utcácskákon vagy a gyönyörű erdőben!

Hétköznapi akció

Őszi mámoros napok Kőszegen! Fedezzék fel a középkori kisvárost, készítsék el saját mézeskalácsukat, majd frissüljenek fel kényeztető masszázsunk alatt!

Helló Tél! - Fagyásra olvadás

Az igazi fagyos, jeges télre, olvadó árakkal válaszolunk. Látogassanak el Önök is a tündéri kisvárosba, mely télen is gyönyörű, és kiránduljanak egy nagyot a kristálytiszta levegőn a kőszegi hegyekben!

Meghitt karácsony Kőszegen

Az esztendő legvarázslatosabb időszakában újra ünneplőt ölt Kőszeg és a Hotel*** Írottkő. A szálloda halljában 6 méter magas fenyőfa és meglepetések egész sora várja Önt és kedves családját.

Keresztkúti apartmanok

Pihenjenek a Kőszegi - hegység szívében és élvezzék a természet átható illatát! Bújjanak el a világ elől a békés, csendes erdőben!