Majális Kőszegen

Az idei majális hosszú hétvége számos kitűnő programmal és kikapcsolódási lehetősséggel várja a Kőszeg kisvárosát választó vendégeket! Legyen szó sörkóstolóról, történelmi városnézésről vagy burgenlandi bortavaszról, nálunk mindent megtalál...

Majális a Tó-Part Vendégházban

Mindössze 15 perces sétára a belvárostól ajánlunk kitűnő szálláslehetőséget a Csónakázó-tó partján, Kőszegen. Akik pihenni szeretnének egy kicsit távolabb a központtól, azoknak ideális helyszín a Vendégház.

Nyaralás az Alpokalján

Nyaralás, pihenés, romantika... - mindez egy helyen, Kőszegen! Nyaraljon idén belföldön, és ismerje meg az ország ékszerdobozaként is ismert középkori kisvárost és természeti kincsekben gazdag környezetét! Bükfürdő, Lutzmannsburg és Rohonc is szeretettel várja a csobbanni vágyókat!

Hétköznapi akció 2=3

Kerülje el a hétvégi zsúfoltságot, és élvezze a hétköznapok nyugalmát! Kőszeg kisvárosa és a környező hegyek csodálatos miliőt kölcsönöznek a tavaszi hónapokban is.

Édes kettesben

Ki a legkedvesebb Önnek? Lepje meg egy különleges élménnyel! Látogassanak el hozzánk Kőszegre, és fedezzék fel a természet szépségét, a környező hegyek nyugalmát és a látnivalókat!

Illatos kisvárosi tavasz

Kilépve szállodánk ajtaján a mesebeli kisváros főterére, rögtön a hegyvidéki levegő és az ébredező természet illata érződik. Fedezzék fel Kőszeg meghitt utcácskáit, és túrázzanak a zöldellő hegyekben!

Keresztkúti apartmanok

Pihenjenek a Kőszegi - hegység szívében és élvezzék a természet átható illatát! Bújjanak el a világ elől a békés, csendes erdőben!

Hegyvidéki mámor

Az igazi családi kikapcsolódás! Kőszeg és az Alpokalja egy gyönyörű szeglete Magyarországnak, melyet feltétlenül Önnek is látnia kell.