Wellness

 

Wellness nap

Nincs ideje elmenni egy wellnesshétvégére? Nálunk lehetősége van akár 1-2 órára is szaunázni, kikapcsolódni. Higgye el, megéri! Vendégeink a napi belépő vagy 10 alkalmas bérlet megváltásával korlátlanul használhatják szaunavilágunkat (finn szauna, infra szauna, gőzkabin), a jacuzzit és a sóbarlangot.

Napi belépő: 2.100 Ft/fő/alkalom
Gyermekkedvezmény
: 0-6 éves korig ingyenes, 6-12 éves korig 50 % kedvezmény
Bérlet: 16.000 Ft/fő/ 10 alkalom (3 hónap érvényességgel)

Áraink 2020.01.17-től visszavonásig érvényesek. Érdeklődés: 06 94 360 373

Barátságos wellness részlegünk egy kiadós séta vagy városnézés után a pihenést és a feltöltődést szolgálja. Rohanó világunkban igyekszünk tiszta és nyugodt légkört varázsolni Önöknek. Wellness recepciósaink készséggel állnak rendelkezésre kérdésük, kívánságuk esetén. Vendégeink térítésmentesen használhatják szaunavilágunkat (finn szauna, infra szauna, aromakabin, gőzfürdő) és a sóbarlangot, valamint egy élményelemekkel felszerelt, 10 fős jacuzzi is várja a pihenni vágyókat. 

Finn szauna

A finn szauna Európában a legelterjedtebb szaunafajta. A szaunában történő izzadás frissítő hatását a magas hőmérséklet (kb. 80 – 90°C) és az alacsony páratartalom (max. 10%) biztosítja. Szaunázáskor a véredények tágulnak-szűkülnek, ezzel növelik a test ellenálló képességét, segíti a méregtelenítést. A szívre és a vérkeringésre is jó hatással van.

Infraszauna

Az alacsonyabb, 40-50°C fokos hőmérséklet kevésbé terheli meg a szervezetet. Az infravörös sugarak a bőrfelszín alá hatolnak, ahol regenerálják a megfáradt izmokat, szöveteket. Ajánljuk méregtelenítésre, fájdalomcsillapításra, súlycsökkentésre, de alkalmas a bőr tisztítására és narancsbőr eltüntetésére is.

Gőzfürdő

A gőzfürdő hőmérséklete 50-55 °C, páratartalma 70-100%. Pozitív hatással van a felső légutakra, használatával kezelhető az asztma, a reuma, a rekedtség, az izomfájdalmak és egyes keringési zavarok. A gőzfürdő ápolja, védi, feszessé teszi a bőrt, és méregteleníti is a szervezetet. A megfázást, náthát is enyhíti.

Fürdőköpeny bérlés napi 700 Ft bérleti díj és 2.000 Ft kaució ellenében lehetséges. Igény esetén szauna lepedőt és törölközőt biztosítunk.

Sóbarlang

A telepített sóbarlang csodája a természetes kősó, amely hatalmas tömbök formájában van jelen a sókamrában. A hőmérséklet és a páratartalom az eredeti sóbányák tárnáinak klímáját tükrözi, így a só is az eredeti, tiszta, szinte csíramentes levegőt biztosítja számunkra.

A sókamra levegőjének belélegzése megkönnyebbülést nyújt a légzőszervi betegségekben szenvedők számára, megerősíti a tüdőt, feloldja a letapadt váladékot, csökkenti a légúti gyulladásokat. A szervezetünk természetes védekező mechanizmusának stimulálásával fokozza ellenállóképességünket, gyorsítja öntisztulási folyamatainkat.

A kezelés ideje: 30-50 perc. Ha nincs lehetőségünk rendszeresen alkalmazni, ajánlott egy 5-8 kezelésből álló kúrát venni, majd azt évente egyszer-kétszer megismételni.

Szaunaszeánszok

Novembertől szaunaszeánszokkal is várjuk kedves Vendégeinket minden szerda illetve szombati napokon 17.00 és 18.00 órától!

ALPOK RELAX (Jurisich kedvencei)

A szaunában is érezni fogjuk a tél fuvallatait kellemes illatok és lágy zene mellett. Illatok: téli fűszer, vanília, fenyő, édes narancs, citrom, kubeba, méz, eukaliptusz

TÖRÖK FUVALLAT (Szulejmán kegyelméből)

1532-ben valami hasonló érzés futhatott végig a hős kőszegi várvédőkön. Egyszerre érezzük az erős verejtékezést és a hátborzongást. Ez a kettőség remekül felpezsdíti a vérkeringést és felszabadítja a boldogság hormonokat. Azt sem tudjuk majf, hogy „félhold vagy telihold”. Illatok: szegfűszeg, rozmaring, levendula, borsmenta

ÍROTTKŐ MEGÚJULÁS  (Ötórai tea)

Elviselhető forróság, gyöngyöző verejtékcseppek, páratlan regenerálódás. Ez a megelőzés és gyógyítás egyszerre. Ezért lesz emlékezetes vendégeink számára a kőszegi friss levegő és az Írottkő megújulás. Illatok: citrom, levendula, rozmaring, lapföldi gyümölcsök

HŐSÖK SZEÁNSZA (Ibrahim Pasa bosszúja)

Az intenzív forró levegő és a jég fagyos ellentéte, valamint a szauna mester különleges technikájának köszönhetően vérkeringés serkentő, frissítő hatás érvényesül és megjön az étvágyunk a vacsorához. Illatok: citrom, rozmaring, füst, méz, eukaliptusz, borsmenta

A szaunaszeánszok után friss gyümölcsökkel kínáljuk Vendégeinket!

Előzetes jelentkezés szükséges! Ára: 300 Ft/fő/alkalom

Jelentkezni lehet személyesen a Hotel*** Írottkő wellness recepcióján (alkalmanként maximum 10 fő).

Kezelések

Szállodánk földszintjén kényeztető és beauty kezelések vehetők igénybe térítés ellenében:

  • Aloha masszázs szalon: www.aloha-massage.hu
  • Fodrászat: Időpontegyeztetés: +36 20/968-7872
  • Manikűr, pedikűr: Időpont-egyeztetés: +36 20/545-8340