Pihentető hétköznapok Tó-parton

Kerüljék el a hétvégi zsúfoltságot, és élvezzék a hétköznapok nyugalmát Tó-part Panziókban egy konyhával felszerelt apartmanban.

Nyárindító hétköznapok 2 éjtől!

A tavasz, mely már át-át nyúlik a nyári évszakba, a feltöltődés, a megújulás időszaka, felkészülés a nyári hónapokra. Kezdje nálunk pihenését, kikapcsolódását hétköznapokon, és ismerje meg kisvárosunkat.

Nyárköszöntő pihenés

Köszöntse velünk a nyár első melengető sugarait!

Pünkösd

A pünkösdi hosszú hétvégén is érdemes kis városunkba látogatni. Élvezzék ki a most nyíló virágok fenséges illatát, sétáljanak, kiránduljanak egyet a friss levegőn!

Nyaralás az Alpokalján

Nyaralás, pihenés, romantika... - mindez egy helyen, Kőszegen! Nyaraljon idén belföldön, és ismerje meg az ország ékszerdobozaként is ismert középkori kisvárost és természeti kincsekben gazdag környezetét!

Kisvárosi barangolás

Nyaraljon kedvezményesen Kőszegen, a határ menti kisvárosban, és keresse fel a környék fürdőit! Bükfürdő, Lutzmannsburg és Rohonc is szeretettel várja a csobbanni vágyókat!

Nyárutó - Őszi színkavalkád

Élvezzük együtt Kőszegen az őszi színek kavalkádját! Nincs is szebb annál, mint amikor a természet a szivárvány minden színében tündököl. Kiránduljanak a Kőszegi-hegységben, vagy fedezzék fel a környéket kerékpárral!

Ostromnapok Kőszegen

Az 1532. évi török ostromra emlékezve a program színes történelmi kalandra hívja a látogatókat.

Augusztus 20-a Kőszegen

Számomra emlékeket idéz ez a nap, Az emlékeimben már mindig megmarad.

Borúra derű

Mivel a november hónap elég borúsnak és ködösnek ígérkezik, ezért szállodánk derűs árakkal készült idén is. Az időjárás nem akadálya egy kellemes pihenésnek Kőszegen, hiszen a felújított Jurisics-vár és az egyedülálló Arany Egyszarvú Patika Múzeum is várja a kikapcsolódni és romantikázni vágyókat.

Édes kettesben

Ki a legkedvesebb Önnek? Lepje meg egy különleges élménnyel! Látogassanak el hozzánk Kőszegre, és fedezzék fel a természet szépségét, a környező hegyek nyugalmát és a látnivalókat!

Hegyvidéki mámor

Az igazi családi kikapcsolódás! Kőszeg és az Alpokalja egy gyönyörű szeglete Magyarországnak, melyet feltétlenül Önnek is látnia kell.

Tó-Part Panzió

Ha nyugodt, természeti környezetre vágyik, Tó-Part Apartmanházunk egyedi helyszíne pihenésének. A parkosított kerttel, tágas autóbeállóval rendelkező épület a kőszegi Csónakázó-tó partján fekszik, mindössze 15 perces sétára a belvárostól.

Keresztkúti apartmanok

Pihenjenek a Kőszegi - hegység szívében és élvezzék a természet átható illatát! Bújjanak el a világ elől a békés, csendes erdőben!