Ajándékutalvány

Nincs is annál szebb ajándék, mint meglepni Szeretteinket egy kis pihenéssel az év legszebb ünnepén. Vásároljon ajándékutalványt Párjának, Testvérének, Szüleinek vagy Családtagjainak Kőszeg tündéri kisvárosába!

Varázslatos tél Kőszegen

Élje át a várakozás nagyszerű élményét, élvezze a forralt bor illatát és ízét, s élje át szállodánkban a téli időszak varázslatos pillanatait.

Fagyásra olvadás

Nincs is annál szebb, amikor a hegyes tájat ellepi a frissen esett hó. Látogasson el Hozzánk, s fedezze fel Ön is!

Illatos tavasz

Madárcsicsergős tavasz köszönt Kőszeg városára, melyet ezen gyönyörű időszakban sem érdemes kihagyni.

Ébredező tavasz

Várjuk együtt a tavasz ébredését, s élvezzék az elő bújó nap rejtelmes sugarait.

Március 15-i hosszú hétvége

Legyen Ön is részese a kisvárosi idilli pihenésnek, és ünnepelje az év első hosszú hétvégéjét szállodánkban!

Húsvét

A húsvét hangulata úgy közeleg e napokban, mint egy szép fehér madár árnyéka, szállongva halad a folyó tükrében. (Krúdy Gyula)

Majális

Az idei majális hosszú hétvége számos kitűnő programmal és kikapcsolódási lehetősséggel várja a Kőszeg kisvárosát választó vendégeket!

Nyárköszöntő pihenés

Köszöntse velünk a nyár első melengető sugarait!

Pünkösd

A pünkösdi hosszú hétvégén is érdemes kis városunkba látogatni. Élvezzék ki a most nyíló virágok fenséges illatát, sétáljanak, kiránduljanak egyet a friss levegőn!

Édes kettesben

Ki a legkedvesebb Önnek? Lepje meg egy különleges élménnyel! Látogassanak el hozzánk Kőszegre, és fedezzék fel a természet szépségét, a környező hegyek nyugalmát és a látnivalókat!

Hegyvidéki mámor

Az igazi családi kikapcsolódás! Kőszeg és az Alpokalja egy gyönyörű szeglete Magyarországnak, melyet feltétlenül Önnek is látnia kell.

Tó-Part Apartmanok

Ha nyugodt, természeti környezetre vágyik, Tó-Part Apartmanházunk egyedi helyszíne pihenésének. A parkosított kerttel, tágas autóbeállóval rendelkező épület a kőszegi Csónakázó-tó partján fekszik, mindössze 15 perces sétára a belvárostól.

Keresztkúti apartmanok

Pihenjenek a Kőszegi - hegység szívében és élvezzék a természet átható illatát! Bújjanak el a világ elől a békés, csendes erdőben!