A szezonalitást és a minőségi alapanyagokat szem előtt tartva, az aktuális gasztronómiai trendek és a magyar, valamint tájjellegű hagyományok figyelembevételével állítjuk össze és frissítjük rendszeresen étlapunkat.
A magyar konyha megújulásához szeretnénk hozzájárulni azzal, hogy felidézzük a régi ételkészítési módszereket modern konyhatechnológiai eszközökkel, visszahozzuk elfeledett alapanyagainkat, hagyományos ízeinket és megpróbáljuk a mai kor elvárásainak megfelelő formában feltálalni Önöknek.
Vidos Márió, Executive chef
Étlapunk:
Levesek
Főételek
Desszertek
Kis adag ételek rendelése esetén az eladási ár 70%-át számoljuk fel.
Az áraink forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Allergének:
„1” Glutént tartalmazó gabonafélék (azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hibridizált fajtái) és a belőlük készült termékek, kivéve:
„2” Rákfélék és a belőlük készült termékek.
„3” Tojás és a belőle készült termékek.
„4” Hal és a belőle készült termékek.
„5” Tökmag és a belőle készült termékek.
„6” Szója és a belőle készült termékek.
„7” Tej és az abból készült termékek: tejcukor (laktóz) és tejfehérjék (pl.: kazein)
„8” Diófélék, mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió és az ezekből készült termékek.
„9” Mustár és a belőle készült termékek.
„10” Szezámmag és a belőle készült termékek.
„11” Puhatestűek és a belőlük készült termékek.
„12” Kén-dioxid és bizonyos szulfitok.