Étlap

A szezonalitást és a minőségi alapanyagokat szem előtt tartva, az aktuális gasztronómiai trendek és a magyar, valamint tájjellegű hagyományok figyelembevételével állítjuk össze és frissítjük rendszeresen étlapunkat.

A magyar konyha megújulásához szeretnénk hozzájárulni azzal, hogy felidézzük a régi ételkészítési módszereket modern konyhatechnológiai eszközökkel, visszahozzuk elfeledett alapanyagainkat, hagyományos ízeinket és megpróbáljuk a mai kor elvárásainak megfelelő formában feltálalni Önöknek.

Vidos Márió, Executive chef

Étlapunk:

Levesek

SZÁRNYASHÚSLEVES CSIGA TÉSZTÁVAL (1,3)
1.490,- Ft

GESZTENYEKRÉMLEVES PIRÍTOTT GESZTENYÉVEL (7)
1.590,- Ft

MARHAGULYÁS LEVES (1,3)
1.890,- Ft

Főételek

VEGÁN PARADICSOMOS GNOCCHI (1,3,7)
2.800,- Ft

RÁNTOTT SAJT, PÁROLT RIZS, TARTÁR MÁRTÁS (1,3,7)
2.990,- Ft

FOKHAGYMÁS HARCSA, SPENÓTOS GARNÉLÁS PENNE(1,2,3,4,7)
3.490,- Ft

CSIRKEMELL STEAK, JOGHURTOS SALÁTA, CHIPS BURGONYA (1,7)
3.400,- Ft

KÖRTÉVEL CAMEMBERTTEL SÜTÖTT CSIRKEMELL, RIZS, ÁFONYA (7)
3.500,- Ft

SOUS-VIDE MUSTÁROS SERTÉS TARJA, STEAK BURGONYA (1,9)
3.700,- Ft

ÓRIÁS RÁNTOTT SERTÉSBORDA, HASÁBBURGONYA (1,3)
3.700,- Ft

SERTÉSBORDA RÁNTVA BACONNAL, FÜSTÖLT SAJTTAL TÖLTVE, PÁROLT RIZS – HASÁBBURGONYA (1,3,7)
3.600,- Ft

SERTÉSSZŰZ, TÓCSNI, ERDEI GOMBA, FOKHAGYMÁS TEJFÖL (1,3,7)
3.990,- Ft

VÖRÖSBOROS MARHAPÖRKÖLT, DÖDÖLLE (1)
3.900,- Ft

2 SZEMÉLYES CSIRKEFALATKÁK ROPOGÓS BUNDÁBAN, MÁRTOGATÓSSAL, FŰSZERES BURGONYÁVAL (1,3)
5.500,- Ft

ÍROTTKŐ TÁL 2 SZEMÉLYRE (1,3,7)
Baconos sertés szűz, sous-vide csirkemell, panko bundás csirkemell, sajtfalatkák, jázmin rizs, hasábburgonya, sült zöldség, vegyes savanyúság, sajt mártás
7.990,- Ft

Desszertek

SOMLÓI GALUSKA (1,3,7,8)
1.500,- Ft

MÁKOS NUDLI SZILVA RAGUVAL (1,3)
1.500,- Ft

PALACSINTA: ÍZES, KAKAÓS, NUTELLÁS, TÚRÓS (1,3,7,8)
1.300,- Ft

Kis adag ételek rendelése esetén az eladási ár 70%-át számoljuk fel.
Az áraink forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Allergének:

“1” Glutént tartalmazó gabonafélék (azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hibridizált fajtái) és a belőlük készült termékek, kivéve:

“2” Rákfélék és a belőlük készült termékek.

“3” Tojás és a belőle készült termékek.

“4” Hal és a belőle készült termékek.

“5” Tökmag és a belőle készült termékek.

“6” Szója és a belőle készült termékek.

“7” Tej és az abból készült termékek: tejcukor (laktóz) és tejfehérjék (pl.: kazein)

“8” Diófélék,  mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió és az ezekből készült termékek.

“9” Mustár és a belőle készült termékek.

“10” Szezámmag és a belőle készült termékek.

“11” Puhatestűek és a belőlük készült termékek.

“12” Kén-dioxid és bizonyos szulfitok.