Étlap

A szezonalitást és a minőségi alapanyagokat szem előtt tartva, az aktuális gasztronómiai trendek és a magyar, valamint tájjellegű hagyományok figyelembevételével állítjuk össze és frissítjük rendszeresen étlapunkat.

A magyar konyha megújulásához szeretnénk hozzájárulni azzal, hogy felidézzük a régi ételkészítési módszereket modern konyhatechnológiai eszközökkel, visszahozzuk elfeledett alapanyagainkat, hagyományos ízeinket és megpróbáljuk a mai kor elvárásainak megfelelő formában feltálalni Önöknek.

Vidos Márió, Executive chef

Étlapunk:

Levesek

SZÁRNYASHÚSLEVES CSIGA TÉSZTÁVAL (1,3)1.490,- Ft
GESZTENYEKRÉMLEVES PIRÍTOTT GESZTENYÉVEL (7)1.590,- Ft
MARHAGULYÁS LEVES (1,3)1.890,- Ft

Főételek

VEGÁN PARADICSOMOS GNOCCHI (1,3,7)2.800,- Ft
RÁNTOTT SAJT, PÁROLT RIZS, TARTÁR MÁRTÁS (1,3,7)2.990,- Ft
FOKHAGYMÁS HARCSA, SPENÓTOS GARNÉLÁS PENNE(1,2,3,4,7)3.490,- Ft
CSIRKEMELL STEAK, JOGHURTOS SALÁTA, CHIPS BURGONYA (1,7)3.400,- Ft
KÖRTÉVEL CAMEMBERTTEL SÜTÖTT CSIRKEMELL, RIZS, ÁFONYA (7)3.500,- Ft
SOUS-VIDE MUSTÁROS SERTÉS TARJA, STEAK BURGONYA (1,9)3.700,- Ft
ÓRIÁS RÁNTOTT SERTÉSBORDA, HASÁBBURGONYA (1,3)3.700,- Ft
SERTÉSBORDA RÁNTVA BACONNAL, FÜSTÖLT SAJTTAL TÖLTVE, PÁROLT RIZS – HASÁBBURGONYA (1,3,7)3.600,- Ft
SERTÉSSZŰZ, TÓCSNI, ERDEI GOMBA, FOKHAGYMÁS TEJFÖL (1,3,7)3.990,- Ft
VÖRÖSBOROS MARHAPÖRKÖLT, DÖDÖLLE (1)3.900,- Ft
2 SZEMÉLYES CSIRKEFALATKÁK ROPOGÓS BUNDÁBAN, MÁRTOGATÓSSAL, FŰSZERES BURGONYÁVAL (1,3)5.500,- Ft
ÍROTTKŐ TÁL 2 SZEMÉLYRE (1,3,7)
Baconos sertés szűz, sous-vide csirkemell, panko bundás csirkemell, sajtfalatkák, jázmin rizs, hasábburgonya, sült zöldség, vegyes savanyúság, sajt mártás
7.990,- Ft

Desszertek

SOMLÓI GALUSKA (1,3,7,8)1.500,- Ft
MÁKOS NUDLI SZILVA RAGUVAL (1,3)1.500,- Ft
PALACSINTA: ÍZES, KAKAÓS, NUTELLÁS, TÚRÓS (1,3,7,8)1.300,- Ft

Kis adag ételek rendelése esetén az eladási ár 70%-át számoljuk fel.
Az áraink forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Allergének:

„1” Glutént tartalmazó gabonafélék (azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hibridizált fajtái) és a belőlük készült termékek, kivéve:

„2” Rákfélék és a belőlük készült termékek.

„3” Tojás és a belőle készült termékek.

„4” Hal és a belőle készült termékek.

„5” Tökmag és a belőle készült termékek.

„6” Szója és a belőle készült termékek.

„7” Tej és az abból készült termékek: tejcukor (laktóz) és tejfehérjék (pl.: kazein)

„8” Diófélék,  mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió és az ezekből készült termékek.

„9” Mustár és a belőle készült termékek.

„10” Szezámmag és a belőle készült termékek.

„11” Puhatestűek és a belőlük készült termékek.

„12” Kén-dioxid és bizonyos szulfitok.

Érkezés

07

Távozás

08

 Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hotel *** Írottkő - Tó-Part Vendégház - Keresztkúti Erdei Pihenőhely

9730 Kőszeg, Fő tér 4.
Tel: + 36 94 360 373, +36 94 562 450
Email: info@irottko.hu
Web: www.irottko.hu – www.topart.irottko.hu - www.keresztkut.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebben

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás