Esküvőhelyszíneink

Hotel*** Írottkő – szálloda a középkori kisváros főterén

Szállodánk különtermei illetve kerthelyisége ideális helyszínt nyújtanak 15 – 70 fős esküvők megtartására. Kőszeg történelmi belvárosában találhatóak, így a házasságkötő teremtől illetve a katolikus és evangélikus templomtól egy kellemes sétával megközelíthetőek.

A termek a polgári szertartás, az ünnepi ebéd vagy az esküvői vacsora helyszíneként remekül szolgálnak, továbbá a lakodalom is megtartható a helyszínen.Mivel a szálloda szobái külön épületben helyezkednek el, de zárt folyosón elérhetőek, így ideális szállást nyújtanak a lakodalom után.

Szobáink nagy része gyönyörű kilátással rendelkezik a város mesebeli főterére, illetve a Jézus Szíve templomra.

Apartmanház kívülről

Tó- Part Panzió – a nyugalom szigete

Ha nyugodt, természeti környezetre vágyik, Tó-part Rendezvényközpontunk egyedi helyszíne esküvőjének. A parkosított kerttel, tágas autóbeállóval rendelkező épület a kőszegi Csónakázó-tó partján fekszik.

Az esküvői ceremónia az épület hátsó teraszán vagy a kertben is, valamint a változatos időjárást figyelembe véve, két, modern, teljesen felszerelt különteremmel is rendelkezik. A terem 40-80 fő befogadására alkalmasak.

Első teraszunk gyönyörű panorámával rendelkezik a Csónakázó-tóra, míg a hátsó terasz igaz kisebb, de sokkal meghittebb környezetben található, egy kis patak ölelésében.

Szállás igénybevételére egyaránt van lehetőség, mivel a rendezvényhelyszín 10 apartmant kínál, mely összesen 30-36 fő befogadására alkalmas.

www.topartkoszeg.hu

Keresztkúti Erdei Pihenőhely – a természet kedvelőinek

Ha igazán különleges helyszínre vágyik, akkor Önnek Keresztkúti Erdei Pihenőhelyünk a megfelelő választás, ahol a volt Lovarda épülete előtti teraszon sátor felállításával akár 100 fős lakodalom is megtartható.

Az épületegyüttes a kőszegi hegyekben, érintetlen természetben található, ahol egy felszentelt erdei kápolna is az ifjú pár rendelkezésére áll.

Az esküvői fotók pedig nem készülhetnének szebb környezetben, mint Keresztkúton, ahol szépen gondozott kert, csodálatos panoráma és egy kis halastó várja a násznépet.

Szállás igénybevételére szintén van lehetőség, 3 hat fős tágas, cserépkályhás apartmannal, valamint egy 18 fős turistaszállóval várjuk az esküvő részvevőit.

www.keresztkut.hu