Hasznos információk

Fizetési módok

Szállodánkban a szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése készpénzzel (magyar forint, euro), az általánosan elterjedt bankkártyákkal (Visa, Mastercard, Maestro) és OTP, MKB, K&H Széchenyi Pihenő Kártyával (SZÉP kártya) lehetséges.

Utólagos, átutalásos fizetésre csak szerződött partnereink számára van lehetőség.

Idegenforgalmi adó (IFA)

Az idegenforgalmi adó 18 év felett fizetendő, mértéke 450 Ft / fő / éj.

Parkolási és behajtási díj

Szállodánk Kőszeg műemléki belvárosának központjában fekszik, ahol speciális parkolási és behajtási szabályok vannak érvényben (ezt a vonatkozó KRESZ táblák is egyértelműen jelzik). Szállodánk igény esetén 1.500 Ft  /gépjármű/ éj áron parkolási és behajtási engedélyt (2.000 Ft kaució ellenében) tud kiállítani gépkocsival érkező vendégei számára.

Az engedély birtokában vendégeink behajthatnak az általános forgalom elől elzárt területre és parkolhatnak a szálloda melletti engedélyköteles, biztonságos városi parkolóban. Az engedélyt a gépkocsi szélvédője mögött, jól látható helyen kell elhelyezni. Az engedély kihelyezésének elmulasztásából adódó károkért, büntetésekért szállodánk felelősséget nem vállal.

Kedvezményes parkolóhelyek a városi parkoló telítettségétől függően, korlátozott számban, érkezési sorrendben állnak rendelkezésre. Elutazáskor a parkolási engedély ellenében természetesen a kaució teljes összegét visszakapják vendégeink.

Lemondási feltételek

Minden egyéni szobafoglalás kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 3. napig. A 72 órán belüli lemondás, meg nem érkezés esetén a szálloda a befizetett előleget kötbérként kezeli. Korábbi elutazás esetén a teljes szobaárat felszámoljuk.

Lemondási feltételek kiemelt időszakokban (főszezon, ünnepek):

A csomagra vonatkozó garantált foglalások az érkezés előtt 15 nappal mondhatóak le kötbérmentesen. Az ennél későbbi lemondások esetében az alábbi mértékű kötbér fizetendő a megrendelt szolgáltatások (csomagár) teljes összege után

– érkezés előtt 14-7 nappal lemondott foglalás esetén 25%
– érkezés előtt 6-3 nappal lemondott foglalás esetén 50%
– érkezés előtt 2 nappal lemondott foglalás, meg nem jelenés vagy korábbi elutazás esetén (no-show) 100%

Előlegfizetés

Vendégeink foglalását szállodánk szobánként 30% előleg befizetésével vagy hitelkártya garanciával tudja biztosítani. A visszaigazolás akkor lép érvénybe, ha a visszaigazolásban feltüntetett időpontig a kért előleg utalással vagy hitelkártyájának megterhelésével bankszámlánkra megérkezik. A beérkezett utalásokról előlegszámlát állítunk ki. SZÉP kártyát elfogadunk.

  • Kedvezményezett neve: Írottkő Hotel Kft.
  • Kedvezményezett címe: 9730 Kőszeg, Fő tér 4.
  • Bank neve: K&H Bank
  • Bankszámlaszám: 10201006-50166150-00000000
  • Közlemény: a vendég neve, címe

Check-in / check-out

Az érkezés napján a szobát garantáltan 14 órától lehet elfoglalni. Ennél korábbi check-in előzetes egyeztetés alapján, a szabad kapacitás függvényében lehetséges. Amennyiben a szálloda nem tudja biztosítani a korai check-in lehetőséget, úgy a vendégek számára csomagmegőrzést biztosít.

Elutazáskor kérjük a szobát 11 óráig elhagyni! A szabad férőhelyek függvényében későbbi elutazásra is lehetőség nyílik legkésőbb 15 óráig, mely esetben a napi szobaár 50%-át, 18 óra után a teljes napi szobaárat számítjuk fel. Kérjük, ez irányú igényét jelezze recepciónkon legkésőbb az elutazást megelőző napon!

Késői érkezés

A szobát az érkezés napján 18:00 óráig tartjuk. A 18:00 óránál későbbi érkezést kérjük jelezni a 06 94 360 373-as telefonszámon, ellenkező esetben a megrendelt szobát nem tudjuk garantálni.

Reggeli

Reggelizni minden nap 7:00 – 10:00 között lehetséges. Szállodánk minden esetben svédasztalos reggelit kínál. A reggeli minden szállodánkban éjszakázó vendég számára jár, a reggelit a szobaár tartalmazza.

Vacsora

A panziós vacsorát szállodánk éttermében 18.00 – 21.00 óra között tudják elfogyasztani. Kérjük, hogy legkésőbb 20.30-ig legyenek kedvesek lefáradni éttermünkbe. A’ la carte éttermünk a nyári időszakban 11.00-22.00 óráig, a téli időszakban 11.00-21.00 óráig tart nyitva.

Félpanziós étkezés késői érkezés esetén

Késői érkezés esetén (20.30 óra után) örömmel biztosítunk a félpanzió keretén belül hidegtálat, amennyiben ezt legkésőbb 19:00 óráig érkezés napján jelzik szállodánk részére.

Hétvégi tartózkodás

Hétvégi tartózkodásnak minősül minden tartózkodás, mely péntek és/vagy szombat éjszakát érinti.

Háziállat

Szállodánk felár ellenében szeretettel fogadja az Ön négylábú kedvencét is. Kérjük, hogy az étterembe és a wellness részlegbe ne vigye magával! Háziállat felára: 5.000 Ft /éj (3 éjszaka felett: 3.000 Ft / éj)

Wellness

Wellness részlegünk szolgáltatásai vendégeink számára ingyenesek, kivéve a masszázs szolgáltatásokat (amennyiben erről a visszaigazolás másként nem rendelkezik). Vendégeink számára törölközőt és szauna lepedőt örömmel biztosítunk.

Fürdőköpeny bérlés: 700 Ft / köntös /napi díj ellenében lehetséges. A részletekről kérjük, érdeklődjön a wellness recepción.